Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

JACKY OP TOUR MET COUNTRY CAFÉ

02 november 2014

Zangeres is tevens opnieuw genomineerd voor een DCMA Award
Jacky  gaat vanaf januari 2015 de theaters in met Country Café. De groep zal het publiek tijdens deze optredens een zeer divers programma voorschotelen, waarin hedendaagse countrymuziek, maar ook daaraan verwante muziekstromingen te horen zullen zijn. Van Lady Antebellum tot Emmylou Harris en van Kenny Rogers tot Bob Dylan. Tevens zal Jacky, natuurlijk ook bekend onder haar eigen naam Jacqueline van der Griend, materiaal ten gehore brengen van haar album Living In A Lovesong. Naast haar zal op de bühne zanger-gitarist Wim van de Vliert eveneens een belangrijke vocale hoofdrol vervullen.

Met het album Living In A Lovesong heeft Jacky afgelopen jaar veel indruk gemaakt. Radio 2 omarmde het en ook op diverse regionale zenders kreeg zij veel aandacht, onder meer dankzij de hit I Don’t Want To. Mede hierdoor heeft de zangeres, ooit opvolgster van Ilse DeLange in de groep Cash On Delivery, opnieuw een nominatie te pakken voor een DCMA Award. In de categorie ‘beste zangeres’ wist zij deze overigens al
6 (!) keer in de wacht te slepen.
 

Op 9 november zal Jacky met Country Café een eerste optreden verzorgen tijdens het 23e Starriders Country Artiesten Festival dat in Drunen zal plaats vinden. In januari start dan de theatertour, die nog zal voortduren tot in april.


Country Café speelt in de volgende bezetting:

Zang en gitaar Jacky
Zang en gitaar Wim van de Vliert
Toetsen en muzikale leiding Leon Priest
Drums Sjoerd Rutten
Bas Richard Zoer
Gitaar Johan Hakkens